2009. február 7., szombat

Marcali tanárnő

Mostanában elég sokat foglalkozott a szenzáció hajhász média egy szexhirdetést feladó marcalii tanárnő esetével, aki szexhirdetést adott fel.
Ennek hatására persze minden álszent prűd kellően meg tudott rökönyödni, és így jól érezhette mindenki magát.
Az a kutyát nem érdekelte milyen tanár volt, na de hát azt eddig is tudtuk, hogy ilyenek az emberek...

Sokan kiakadnak, hogy ez micsoda megrontása a gyerekeknek, meg még mittudomén milyen bajai vannak.
Hát egyrészt nem olyan helyekre rakta a képeit ahol gyerekek kellene nézzék, aki meg mégis ott nézelődik az úgyis látott már cifrábbat is. Na de ezeknek a szülőknek ajánlom nézessen inkább híradót meg délutáni gagyi filmet a tvben a gyerekkel. Had tanulja meg hogy kell ölni, lopni csalni hazudni, az mégiscsak erkölcsösebb a szexnél...

Amiért ezt az egész bejegyzést megírtam az az, hogy ma reggel az indexet olvasgatva is belebotlottam az ügybe. Előkerült egy igen jó kis szexvideó ahol ketten alaposan kielégítik a tanárnőt. Kovi sem rendezhetett volna jobbat:) Gondoltam is hogy belinkelem a videót, de inkább mindenki keresse meg magának ha akarja.
Szóval ez a videó mögött is voltak álszent és vicces kommentek is. Sokan mondják hogy ők is elkapnák a tanárnőt egy körre, meg mérgelődnek hogy nekik miért nem volt ilyen tanáruk sosem. Utóbbi véleményekkel én is egyetértek :)
Sőt én odáig mennék, hogy igazából engem az sem zavarna ha a gyerekemet ez a tanár nő vagy hasonló tanítaná, hisz ami kiderült róla az alapján jó ember jó tanár volt, szerették, csak van egy nem elfogadott hobbija.

Az egyetlen hibája viszont nem is a sexmániássága, hanem az, hogy nem számolt azzal milyen álszent hülye világban élünk, ahol egy tolvajt hamarabb elfogadnának tanárnak.
Ugyanakkor gondoltam kicsit jobban utánanézek ennek a nőnek, és megtaláltam az iwiwen az adat lapját:) Mivel 2007 ben készült az adatlap ezért nem hiszem hogy kamu lenne.
Örömmel láttam hogy a tanárnő nem tört össze,sőt még kissé humorosan is tudja kezelni a dolgot, és vállalja önmagát, amire az alábbi kép a bizonyíték.

Kiemeltem pár nekem teccő részt:

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Romániában egy fellebviteli törvényszéki birónő bukott meg ehhez hasonló produktummal.vannak munkakörkök,amelyeknél nem veszik jónéven az ilyen és ehhez hasonló produktumban való szereplést.Például köztisztviselő,önkormányzati tisztségviselő,fegyveres erőnél és testületeknél,közalkalmazottaknál stb.